08 November 2013

Super mega Haul/Shoplog deel 4: Marskramer


Alles
In totaal haul ik 2 shop dagen. Deze haul bevat spulletjes uit de Action, Xenos, Broeders, Marskramer en De tuinen. Broeders Haul ik niet want bijna alles is voor de winactie en toekomst winacties ;). Als het zover is dan krijg je alles in de winactie blogpost te zien.
Ook het bruine boek in het midden, close-up en geschrijf ik nog even niet, ik heb dit gekocht voor iets wat erg speciaal voor mij is en daar schijf ik apart een blogpost over.
Dus deel 4 Marskamer...


Uiltjes!
Uiltjes zijn super hip deze herfst/winter. Ik vind uiltjes altijd leuk no matter of het hip is. Ik wilde de uiltjes deco gekte ontspringen, maar toen zag ik deze staan en omg zo mooi!
Mijn zus heeft ze al en ik dacht dat ze al een lange tijd waren uitverkocht, niet dus! :D
Het is mat glas in 3 kleuren (ik heb 2 kleuren). De rest was uitverkocht :(. De middelste is rood en de buitenste 2 zijn bruin. Ze kosten €1,49 per stuk.
Deze uiltjes kocht ik op shopdag 1.


Orangje uiltje!!
Deze heb ik op shopdag 2 gekocht bij de Marskramer bij mij in de buurt :) Daar stond hij helemaal alleen op mij te wachten! Nu heb ik een compleet setje en 1 extra bruine :D.


Prachtig!
Drie op een rij! Ze zijn prachtig voor de herfst en winter, zo mooi en warm. Ik ben er helemaal dol op.


Quest complete
Dit theelichthoudertje kwam mijn moeder tegen en vroeg: "is dit iets?" waarop ik antwoordde "omg dankjewel! precies het waxinehoudertje waar ik naar op zoek was."
Op shopdag 1 was ik al flink aan 't zoeken tussen de Xenos waxinehoudertjes, maar ik vond het helemaal maar niets, niet perfect genoeg. Dit theelichthoudertje vind ik heel erg mooi en de manier hoe het licht er door heen schijnt is prachtig.
Hij kost €1,99.


KERST?
Ik zag ze staan en dacht: snel voordat het te laat is, jullie zijn van mij! Dit zijn waxinehoudertjes met rondom kerstballen erop van zilver mat glas. Ze zijn vrij breed en er komt super mooi licht uit schijnen. Ze hebt ook andere kleuren en met andere tekeningen. Ze kosten €1,99 per stuk.

Heb jij al kaarsenhoudertjes gekocht om lekker sfeer te maken in huis?


Extra
Ik heb nu 20 Bloglovin' volgers en 6 Facebook likes
Pas bij 20 B & 20 F komt de winactie online.